Golden Earring lezingen

Gepost op 10 oktober 2011

 in Haags Historisch Museum

Het Haags Historisch Museum organiseert tijdens de tentoonstelling Golden Earring – Back Home een aantal bijzondere lezingen met afwisselende gasten, film- en geluidsfragmenten. In de lezingen wordt het klimaat geschetst waarin de Golden Earring, de belangrijkste en langst actieve popgroep van Den Haag, gedijen kon. Gastheer Stan  Rijven zorgt voor een onderhoudende middag: hij gaat in gesprek met bijzondere gasten en laat het publiek daarbij op een interactieve manier deelnemen. meer

 

Een wereldprimeur voor de Golden Earring, Nederlands oudste rockband. Ter ere van hun vijftig jarig jubileum lanceert PostNL vandaag een innovatieve postzegel met muziek van de band. Wie de zegel scant met een speciale app krijgt de wereldberoemde hit 'Radar Love' te horen, afkomstig van het album Moontan.

 Het jubileum van de Golden Earring wordt niet alleen gevierd met de postzegel, maar ook met de tentoonstelling 'Back Home' in het Haags Historisch Museum. Op maandag 10 oktober bij 1Vandaag interview met  Stan Rijven over de expositie Back Home.